VIDEO. Dodon a mers în stânga Nistrului unde în timpul mandatului său Tiraspolul a instalat 37 de posturi ilegale. „Jos trădătorii!”

Captură ecran: TV8

VIDEO. Dodon a mers în stânga Nistrului unde în timpul mandatului său Tiraspolul a instalat 37 de posturi ilegale. „Jos trădătorii!”

Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon a ajuns cu agitația electorală și în satele din regiunea transnistreană, unde anul trecut au fost instalate 37 de posturi de control ilegale de către Tiraspol. Acesta a fost huiduit de câțiva localnici, inclusiv veterani de război, care l-au acuzat că „vinde țara” și că a permis „instaurarea ilegală a posturilor de control în zona de securitate”.

Veteranii războiului de pe Nistru au protestat chiar la postul de pacificatori de la Molovata Nouă, iar cei care au vrut să pună întrebări au fost acuzati ca sunt provocatori și agresivi.

Dodon este primul președinte al R. Moldova care i s-a adresat liderului administrației separatiste de la Tiraspol cu titulatura „președinte”.

Acesta a fost însoțit peste tot de către președintele raionului, Grigore Filipov.

Cum a fost primit în regiune vedeți în video realizat de jurnalista Viorica Tataru.

„Jos mincinoșii și trădătorii! N-au ce căuta în stânga Nistrului, ne-au vândut pământul. Ați venit să trădați țara mai departe? Ce întrevedere dacă vindeți pământul acesta? Anul trecut ați pus posturile ilegale. Poliția nu putea să le scoată, avea interdicții. Sunteți niște trădători de țară. Nu vă este rușine să vindeți țara? Cum vă poartă acest pământ în general?”, a spus un locuitor din stânga Nistrului.